Afro - Salsa Cubanismo

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Afro

Workshop-ok


4 órás intenzív Afro / Orishas tanfolyam
2019. április 13. 14:00 - 18:00


Közel a földhöz, közel a természethez: (1+3 órás), intenzív kurzus az afro-kubai, orishas táncok kedvelőinek ajánlva, közérthetően, magyarul!

A 4-órás workshop alkalom alatt megismerkedünk egyes (afro-kubai) orishas istenek táncaival, zeneiségével. Izgalmas és egyben újszerű élményben lesz részed! Az afro nélkülözhetetlen része, és egyben fontos építőköve a salsa-táncos kultúrkörnek!

A természeti (jelen esetben a Nigériából elhurcolt yoruba) népek táncait (a salsába integrálva) sokan mellőzendő, (fehér embertől) idegen elemként tekintik, pedig igen változatosan díszíthet egy táncos performanszt, megannyi újító, játékos lehetőséget kínálva.

Az Afro-Orishas táncok felérnek egy esti, intenzív fizikai edzéssel, ahol a kívánt mozgáskoordinációk kidolgozása, elsajátítása, lassú és fáradságos munka. Aki jön, megtapasztalja majd, hogy az autentikus zene bizony doppingoló hatással bír. Aché!

Fedezd fel zenéjét, sajátítsd el egyedi mozgásvilágát, ez a cél! Az intenzív workshop mindenki számára nyitott, de elsősorban rutinosabb (középhaladó/haladó) salsásnak ajánlott.
Nem páros táncokról beszélünk, tehát érkezhetsz pár nélkül! :)

Tanít: Mihályi Péter & Fehér Kriszti

Helyszín: Légy Fitt Táncstúdió (VI.ker. Szondi u. 37.)

Árak: 4 x '60 kurzus díja: 5.000 Ft
Elővételben: 4500 Ft (megelőző csütörtök 21:00-ig történő befizetéssel)
SZÉP kártya szabadidő zsebéből egy összegben fizethető.
AYCM és Sportkártyával 500 Ft kedvezménnyel látogatható az esemény.


fb-esemény


REGISZTRÁCIÓ:


 Korábbi kurzusaink:

Közel a földhöz, közel a természethez, 4(+4) alkalmas kurzus az afro-kubai, orishas táncok kedvelőinek ajánlva!

Y QUE TÚ QUIERES QUE TE DEN?...: salsa bulikból bizonyára sokaknak ismerősen csenghet e kifejezés. A 4 workshop alkalom alatt az ominózus dalból ragadunk ki részleteket, kitáncolva annak jelentését, az egyes orishas istenek táncait ábrázolván. Izgalmas és egyben újszerű élményben lesz részed!

A természeti (jelen esetben yoruba) népek táncait (a salsába integrálva) sokan mellőzendő, (fehér embertől) idegen elemként tekintik, pedig milyen változatosan díszíthet egy táncos performanszt, megannyi játékos, újító lehetőséget felkínálva.


Az Afro-Orishas táncok felérnek egy esti, intenzív fizikai edzéssel, ahol a kívánt mozgáskoordinációk kidolgozása, elsajátítása lassú és fáradságos munka. Aki jön, megtapasztalja majd, hogy az autentikus zene bizony doppingoló hatással bír. Aché!

Fedezd fel zenéjét, sajátítsd el egyedi mozgásvilágát, ez a cél! A workshop-sorozat mindenki számára nyitott, de elsősorban rutinosabb (középhaladó/haladó) salsásnak ajánlott. Nem páros táncokról beszélünk, tehát érkezhetsz pár nélkül! :)


Időpont:
2016. szeptember 15-től, csütörtökönként 20:30-tól
október 13-tól folytatás!! +4 alkalom

Helyszín: Légy Fitt Táncstúdió (VI.ker. Szondi u. 37.)4-alkalmas (60') kurzus díja: 5
.000 Ft
AYCM, Sportkártyával ingyenesen látogatható
SZÉP kártyát is elfogadunk (szabadidő zseb)

Tanít:
Mihályi Péter & Fehér Kriszti

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz