Tánctáborok - Salsa Cubanismo

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Tánctáborok


Nyári Táborunkról, Wellness hétvégéinkről bővebben:
www.gustocubano.hu
Soron következő eseményünk:IGusto Cubano! Wellness-, és Tánchétvége
Időpont: 20
20. március 06 - 09.
Helyszín: H
otel Eger Park****
Ez a tábor nem úttörő, nem kamu, nem kommersz, nem XXXXL, nem fesztivál, és nem nemzetközi. Szimplán családias légkörre, igényes helyszinre, környezetre lelsz, ahol átlátsz a honi és külföldi emberek "tömegén", és nem kell bújócskáznod a párok között; ahol a tanárok ugyanúgy táncolnak a legkezdőbb kezdővel, mint a haladóbbakkal; amit (azért mert abban hiszünk) kubainak hirdetünk, ezért kubai zenére, kubai stílusokat tanulhatsz, a kubai kultúrkör gazdag kincseiből; ahol az a szálloda a házigazdája eme rendezvénynek, amely szinvonalát tekintve a "nem is kicsit vállalható" kategóriát képvisel.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk, kortól, nemtől, tánctudástól, tánciskolától függetlenül, országhatáron innen és túl!

Ez vár rád, ha velünk tartasz:

Mi az a SALSA TÁBOR??!?
Kicsit úttörősen hangzik és akadnak, akik a pités „zenetáborra” asszociálnak… De miről is van szó? Olyan, mint egy osztálykirándulás felnőtteknek, kötelezettségek és alkoholtilalom nélkül: erre vársz majd minden évben, örökre szóló élmény s évek múlva is csillogó szemmel emlékszel  vissza rá. Sok jó ember egy időben, egy helyen, akiket egyetlen dolog köt össze: A SALSA! Nyaralás, tánc, ismerkedés, buli! Arra ne számíts, hogy kipihenten mész haza, de csurig feltöltődve, az biztos!

Egy napunk a táborban…
A svédasztalos reggelink kipihenése után, 9-10 óra magasságában elkezdődnek az előre kialakított órarend alapján zajló táncórák.   Reggel kezdhetsz egy stretchinggel (nyújtás), aztán kezdődnek a salsa órák. 4 szinten folyik majd az oktatás: haladó, középhaladó, kezdő, abszolút kezdő. Ebből adódóan a tánctudás nem feltétel, nyugodtan velünk tarthat barát, barátnő, gyerek, szülő…. bárki, aki még sohasem salsázott, itt megtanulhat! Abszolút kezdőket is várunk! Napi 2 salsa órája van minden csoportnak, emellett különböző workshop-okkal is készülünk, ahol többek között elsajátíthatod a bachata, a reggaeton vagy a cha-cha-cha fortélyait. Sor kerül majd speciális salsa style órákra is (lady style, man style, afro, salsa suave…)  és ne hagyd ki a Zumba-őrületet sem! A délelőtti és a délutáni tánc-turnus között van időd élvezni a vízparti élményeket (strand, napfény, lángos…) majd visszatérhetsz a táncterembe. A jól megérdemelt vacsora után készülődés, és irány az esti buli! Lehetőségünk nyílik helyben, a hotelben „házibulit” csapni, de meglátogatjuk majd a Balaton-parti főváros latin-salsa klubjait is. A csapatépítés jegyében egy karaoke buli is szerepel a programban! Természetesen semmi sem kötelező, mindenki saját belátása szerint osztja be idejét, kedvét, energiáját. Életkortól, nemtől, lakhelytől függetlenül gyertek bátran! Gyermekes családokat is szeretettel várunk, a szülők kooperálásával az esti kimenő is megoldható! Balaton-parti rueda, óriási közös táncok, rengeteg új élmény!

Még mérlegelsz, hogy jelentkezz-e?
De miért?
..."mert nem ismerek senkit"
Minden ismerősöd egyszer ismeretlen volt, majd meglátod, hogy fog izzani a facebook-od július 06-án a számtalan új baráttól!
Sok jó ember egy időben, egy helyen, akiket egyetlen dolog köt össze: A SALSA! Nem lesz gond az ismerkedéssel, hidd el!
..."mert nincs szobatársam"
Ha nincs fix szobatársad, ne aggódj, mi biztosítunk neked egy hasonszőrű egyedül érkezőt.
..."mert nem tudok hogy lejutni
a helyszínre"
Minden alkalommal szerveződnek telekocsis fuvarok itt, a fb hasábjain. Még nem hagytunk itthon senkit!
..."mert még kezdő táncos vagyok"
Akkor itt az ideje, hogy ugorj egy nagyot! Ez alatt az intenzív 5 nap alatt, többet fejlődsz, mint itthon hónapok alatt! Vannak kezdőknek és haladóknak szóló órák a palettán, nem fogsz unatkozni és a sikerélmény se marad el!
..."mert nem vagyok elég fitt"
Egyik program sem kötelező, a saját kedved, energiád szerint osztod be az idődet. Ha úgy érzed, hogy inkább pihennél, strandolnál, erre is adottak a körülmények.
Szóval semmi okod a hezitálásra, hozd meg életed egyik legjobb döntését!


És ha bizonyíték kell nem ígéret Rólunk írták

Í
me néhány élménybeszámoló első kézből , a 2010-es résztvevőktől:
„Az év egyik hatalmas szenzációja amit már nagyon várok. Ha csak abból indulok ki, hogy egy éve milyen volt, hát .... GIGABIG LIKE!!! Kihagyhatatlan! ;) Cuba-Cuba-Cubanismo!!"
(Deák Gábor, 2010)

„Felejthetetlen pár nap a Balaton partján. Legalábbis a múlt évi tábor az én számomra biztosan az marad. Igaz, kételyekkel indultam neki, mert Petin és a dublini diákjainkon kívül én senkit nem ismertem, de a kezdő táncosok lelkesedése, és a többiek nyitottsága, kedvessége hamar eloszlatta ezeket a kételyeket. Nagyon szuper kis csapat jött össze :). Színvonalas órák, hajnalig tartó party-k, fürdés a Balcsiban, napfény, sok-sok nevetés és még sorolhatnám. A hotel nagyon kellemes, az étteremben finoman főznek. Én nagyon bántam, hogy hamar vége lett, szívesen maradtam volna még pár napot ezzel a jó kis csapattal, és egész biztos vagyok benne, hogy ezzel a többiek is így vannak :))). Sajnos idén nem tudok ott lenni, mert időközben megint külföldre sodort az élet. De higgyétek el, nagyon irigylem azokat akik ismét részesei lehetnek ennek a felejthetetlen nyári salsa őrületnek!!!!”
(Pethő Alexandra, 2010)

„Attending, of course! This event was a definite highlight of last summer. Great teachers, a fantastic/fanatic crowd, the authentic "cubanismo vibe", non-stop salsa, sunshine and the lake Balaton. What else could you ask for...” (Andras Szabo, 2010)

„Tavaly június végén az orosházi kis aerobic csapatunkkal (névszerint Heni, Kinga, Bettike és én) felkerekedtünk, hogy elmenjünk egy salsatáborba úgy, hogy nem tudtunk salsázni és nem ismertünk senkit, csak Petit, vagyis öt is csak én :) Furcsamód ez egyikünket sem zavarta :) Amit imádtam: Kriszti reggeli strechingjei, a hangulatot,a leveseket vacsira, a siófoki szombati nyüzsgést, Kriszti salsa aerobicját, Pali csipőmozgását,a sortáncokat a bulikban, a Mala Gardent, a kezdő ruedát, a görög éttermet, a kilátást a hotel tetőteraszáról, a lady's style-t, hogy valaki megcsinálta helyettem a reggelit, az össznépi búcsútáncot a parton, de legfőképpen a SALSÁT!!!! Nagyon készülünk az ideire is már!!! :))));)” (Bucsai Edina, 2010)

„Hát mit is írhatnék... Remek tanárok, ami nagyon fontos számomra :) Minden este hatalmasakat buliztunk! A kaják isteniek, és imádtam mikor Peti képes volt este 6-tól 9-ig vacsorázni, és végig ette a svéd asztalt :) A Balatonban nagyokat ruedáztunk. Napoztunk, pancsoltunk. Én már 3éve visszajártam ebbe a táborba, és soha nem bántam meg, annyi élménnyel mentem haza, ami megfizethetetlen :) A szállás nagyon tiszta, kényelmes, és nagyon kedvesek az ottani alkalmazottak. Zene, Buli, Napfény, jó társaság! Szerintem nem kell több. ;)” (Zolnai Viktória, 2010)

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz